Catering Kungsholmen

Catering för dig i Kungsholmen

Om du har en stor fest som väntar eller något annat slags evenemang kan catering både underlätta och höja upplevelsen. Vi vet att förberedelserna kan vara många. Där hjälper vi gärna till. Det spelar ingen roll om du du har en bjudning i trädgården, i en större lokal eller hemma hos någon, vi anpassar maten utifrån sammanhang och önskemål. Gör dig själv en tjänst och boka catering redan nu, så att du kan lägga fokus på det viktigaste - att umgås med dina nära och kära!

Catering anpassad utifrån dina önskemål

Vi älskar mat och tillagning av den. Olika slags matkompositioner kan skapa olika slags känslor, och vi vill alltid hitta en harmoni i hur vi kombinerar maten. Olika slags tillfällen kräver olika slags erbjudanden om mat för gästerna. Om du är osäker på hur du ska tänka hjälper vi dig såklart gärna med att komma fram till vad som passar just ditt event. Ibland kan det enkla, men väldigt goda, vara det passande valet. Andra gånger kan tillfällen kräva lite mer avancerade smaker. Oavsett är vårt största fokus att du som kund blir nöjd och att vi tillsammans hittar den smakupplevelse som blir bäst för ändamålet. Vi levererar catering till Kungsholmen och vill göra allt för att din tillställning blir en härlig dag att minnas.

Mat för alla slags smaker

Vår catering har fyra olika kategorier:
  • bufféer och småplock
  • Sallader
  • Smörgåsar
  • Fika och desserter

    Vad som passar eventet bäst kan bero på vad det är för typ av tillställning, vilken årstid det är, ålder på sällskapet och andra faktorer. Vi hjälper dig gärna att komma fram till vad som passar bäst för just ditt event!
  • Catering och mycket mer

    Förutom vår catering kan vi även hjälpa dig med porslin och andra tillbehör så som stolar, bord, dukning m.m. Vi kan även erbjuda serveringspersonal om ni önskar hjälp med servering och plock. Vi anpassar oss helt enkelt utifrån vilka önskemål du har. Hör av dig till oss om du vill boka catering inför ditt event i Kungsholmen så kommer vi fram till en skräddarsydd lösning för dig!