Catering
Vasastan

En personlig catering i Vasastan

Har du ett event framför dig och behöver hjälp med catering? Då finns vi här för dig. Vi skräddarsyr lösningar utifrån dina önskemål och behov så att du kan få en härlig dag att minnas. Genom att anlita oss behöver du inte vara orolig för att tiden eller kunskapen för att laga till många inte räcker till. Du kan känna att du är i trygga händer genom att anlita oss. Det leder till att du kan fokusera på annat, som att ha det mysigt med dina gäster. Vi har erfarenhet av stora såväl som små evenemang, alltifrån mingelmat på en studentmottagning till mat på bröllop. Hör av dig till oss så kan vi berätta om hur vi kan planera en lösning utifrån hur ditt event ser ut.

Catering för alla smaker

Våra kunder är skiljer sig i både önskemål och behov, och därför vet vi att alla evenemang ser olika ut. Våra menyer kan anpassas utifrån typ av evenemang till vilka dina gäster är. De fyra områden vi har catering inom är bufféer och plockmat, sallader, smörgåsar, fika och desserter. Du kan antingen välja en typ av mat eller kombinera olika sorter. Vi kan hjälpa dig med att komma fram till vad som passar din tillställning bäst. När det sedan är dags att leverera maten kör vi ut den till var du än befinner dig i Vasastan, så du behöver inte oroa dig över att hämta maten.

Extra hjälp på ditt event

Förutom catering av mat så kan vi även erbjuda hjälp med dukning och porslin. Vi har även tillgång till stolar och bord om du önskar hjälp med detta. Om du har en stor tillställning kan det vara skönt att få hjälp med servering. Vi har erfarna servitörer som kan hjälpa och underlätta för dig.

Hör av dig till oss inför ditt evenemang

Oavsett typ av evenemang kan vi hjälpa dig, så att du kan tänka på annat. Vårt största mål är att du som kund känner dig nöjd. Så underlätta för dig själv på ditt event och ta hjälp av oss. Hör av dig till oss idag så kommer vi fram till en skräddarsydd lösning inför din tillställning.