Catering
Nacka

Bor du i Nacka och behöver hjälp med catering?

Oavsett om du planerar en mindre eller större tillställning kan vi hjälpa dig i Nacka med catering. Genom att låta oss ta hand om matlagningen kan du fokusera på de andra förberedelserna du behöver göra inför ditt event. Vi levererar catering till där ditt event kommer att vara, så det spelar ingen roll om det är utomhus, i en lokal eller hemma hos någon. Vi anpassar oss och skräddarsyr en lösning utifrån dina önskemål. Hör av dig till oss för att boka catering, så kan du fokusera på det roliga på din tillställning.

Catering med variation

Vi har fyra olika sorter av catering; bufféer och småplock, sallader, smörgåsar eller fika och dessert. Du kan antingen själv eller med vår rådgivning komma fram till vad som passar ditt event bäst. Vilken typ av mat du väljer kan variera beroende på vilka gästerna är, årstid eller typ av tillställning. Med vår erfarenhet av catering kan vi hjälpa dig i Nacka att planera och komma med förslag hur det kan läggas upp och förberedas.

Mat lagad med kärlek

Vi tror att känslorna vid matlagningen kan komma fram i smakerna. Vi älskar att laga mat och hjälpa andra med catering, och vi vill alltid leverera ett högt resultat och härliga smakupplevelser. Olika slags event kan kräva olika typer av mat, alltifrån något lite enklare till mer avancerade smaker. Det viktigaste är att du som kund är nöjd. Vi levererar vår catering för dig som bor i Nacka och ser till att ditt event blir ett härligt minne.

Hör av dig till oss för att boka catering i Nacka

Om du har en tillställning framöver hjälper vi gärna dig. Vi ser gärna att du hör av dig minst fyra dagar innan det är dags, för en tillställning på minst 10 personer. Om du behöver hjälp med dukning och möbler för sittningen kan vi hjälpa till även på det planet. Vi kan även erbjuda hjälp med servering. Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan planera en catering som passar perfekt för din dag.