Catering
Norrmalm

Catering för ditt event på Norrmalm

Bor du på Norrmalm och behöver hjälp med catering inför ditt event? Då kan vi hjälpa dig! Vi har lång erfarenhet inom catering och kan hjälpa dig oavsett om det är en större tillställning eller ett mindre evenemang. På vår hemsida hittar du våra menyer, alltifrån bufféer och plockmat, till sallader, smörgåsar och efterrätter. Vi ser till att menyn är komponerad utifrån dina önskemål och att smakerna harmonierar med varandra. Vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd och skapa en dag som blir ett härligt minne.

Catering för alla tillfällen

Vi har mat som passar för alla slags tillställningar, bröllop, minnesstunder, studentmingel eller helt enkelt en härlig fest! Med vår catering kan du hitta något för alla smaker. Vi ser också till att leverera till där din tillställning håller hus, så du behöver inte tänka på leveransen. Önskar du hjälp med dukning och möbler som stolar och bord har vi möjlighet att lösa det. Med vår kunniga personal kan vi även hjälpa till med servering. Vi skräddarsyr helt enkelt lösningen utifrån dina behov och önskemål. Hör av dig till oss så kan vi komma fram med ett förslag anpassat för dig på Norrmalm och ditt event.

Passion för matlagning och catering på Norrmalm

För att mat ska smaka så bra som möjligt tror vi att det är viktigt att älska matlagning, och det är precis vad vi gör. Vi tycker det är en underbar känsla att man med olika slags kombinationer kan få en härlig smakupplevelse. Det är vad vi vill förmedla till dig och dina gäster. Våra kockar är hängivna sitt yrka och drivs av att dina gäster ska få en underbar dag att minnas med goda smaker.

Välkommen att höra av dig

Vi ser fram emot att höra av dig och kunna underlätta för dig inför ditt evenemang. Våra kunder har olika behov och önskningar, vilket har gjort oss till ett flexibelt företag med dig som individ i fokus. Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig på ditt event, så att du kan fokusera på det roliga - att umgås med nära och kära!