Catering
Östermalm

Högkvalitativ catering på Östermalm

Vi har som mål att leverera catering med hög kvalitet av både mat och service. Har du ett kommande evenemang framför dig hjälper vi dig därför gärna med catering, så att du kan fokusera på annat. Vi vet hur mycket förberedelser ett event kan innebära, oavsett om det är stort eller litet. Genom att använda dig av catering kan vi se till att underlätta för dig så att du kan fokusera på att umgås med dina gäster och njuta av dagen.

Vi hjälper dig oavsett typ av evenemang, det kan vara alltifrån minnesstunder till studentmingel. För att boka catering hos oss ser vi gärna att du kontaktar oss minst 4 dagar innan eventet, och att ni är minst 10 personer som på evenemanget. Skulle ditt event vara utanför dessa ramar är du såklart varmt välkommen att höra av dig ändå, så ser vi vad vi kan göra.

Hög kompetens inom matlagning

Vi älskar att laga mat och att fundera på hur vi kan kombinera olika smaker för att det ska ge en härlig smakupplevelse. Vi vet att olika typer av evenemang innebär olika typer av mat, och därför har vi ett brett sortiment att erbjuda. Vi gör smörgåsar och sallader, plockmat och bufféer, och det härliga söta - fika och desserter. Tillsammans med dig skräddarsyr vi en meny som passar ditt event.

Catering extra allt

Vi erbjuder, förutom catering, även hjälp med dukning. Där har vi det mesta inom porslin, glas och bestick. Vi har även tillgång till möbler som stolar och bord. Vill ni dessutom ha hjälp med servering har vi serveringspersonal som kan hjälpa till under evenemanget. Vi är gärna med och ser till att allt som har med maten att göra blir en underbar helhetsupplevelse för dig och dina gäster, så att ditt event blir en härlig dag att minnas.

Hör av dig till oss om du behöver catering på Östermalm

Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt evenemang. Hör av dig till oss så går vi igenom vilka möjligheter som finns och hur vi kan planera en lösning som passar just dig.